Uppsala badhus

Idag har jag varit å badat med två utav mina syskon och hennes kille i Uppsala på deras badhus. Det var väldigt roligt där men det var byggt mer för yngre barn än äldre tyckte jag haha, men det gjorde inget. Det fanns en hinderbana ungefär som låg i vattnet som några tävlade på typ, så vi tänkte göra samma sak för skoj skull liksom men då var de några jävla omogna killar som höll på och förstöra för några pappor med deras små barn när dom skulle köra den.. så när jag å min syrras kille skulle tävla så fortsatte dom att dra i den så dom förstörde för oss också då blev jag så jävla arg så jag sa åt dom att dom skulle lägga av osv, men dom bara skrattade.. så jävla omoget gjort å dom var typ i min ålder! snacka om att dom inte har växt upp än för så där gör man inte, det vet till och med yngre barn. Men vissa är ju som dom är!
Efter att vi hade badat klart så svängde vi in på nån godis affär och köpte lite godis och snacka om att det fanns mycket godis där haha.
Tyvärr så knäppte jag inga bilder som jag tänkte göra men om ni går in på Google och söker på Uppsala badhus så kommer det fram massa bilder på hur det ser ut där :)
 
Det var allt för denna gång men vi hörs! puss <3