Dålig Uppdatering!

Hej hej :)
 
Nu var det ett tag sen jag skrev här sist, och dålig uppdatering jag vet.. sorry för det, ska försöka bli bättre på att skriva här, men har inte haft så mycket tid på de senaste veckorna eftersom att jag har varit upptagen med massa annat :P Men jag tänkte berätta lite nu om vad jag har gjort de senaste veckorna. :)
 
Vecka 41 så var jag på praktik med min pappa på hans jobb och det gick hur bra som helst och roligt var det också. Jag har varit med honom många gånger på jobbet ända sen jag var liten, så kan nog en hel del. För er som undrar vad han jobbar med så fixar han bilar och sånt, bilmekaniker alltså. :) 
Samma vecka som jag hade praktik så kände jag mig både bra och dålig, bra för att jag fick umgås med pappa osv, men dålig för att det blev ungefär som kaos i min kropp och huvud eller vad man ska säga. Fick massa konstiga tankar som kom upp i huvudet, föll ihop gråtandes på golvet och det ända jag ville göra då var att gråta, skrika och typ slå på nånting.. lite svårt att förklara hur jag menar om ni inte hör det i verkligheten. Men det har blivit bättre nu :)
 
Veckan efter så var jag nog sjuk hela veckan och var hemma från skolan har jag för mig, fick nån jävla jobbig förkylning tror jag.. ;/ Det var ju inte så speciellt kul kan jag ju säga..
 
Nu hoppar jag en vecka för jag vet inte riktigt vad jag gjorde då, men aja strunt samma :P
Vecka 43 så var jag och hälsade på min gamla skola som heter Heliås som ligger i Erikslund. Det är så underbart att komma tillbaka dit för lärarna är så sjukt underbara och snälla och tar verkligen emot en med kärlek när man kommer. Massa mysiga kramar fick jag av dom också :) Man blir så himla glad när man träffar dom för dom gör en verkligen på glatt humör! Det är sjukt hur mycket jag saknar denna skola med både underbara elever & lärare, bästa skolan jag nånsin har gått på och förmodligen den bästa jag kommer att gå på. Dom är typ inte som andra lärare som har jag har haft utan de är typ annorlunda, asså inte annorlunda så men dom är nästan jämt glada och gillar att ha skoj och verkligen visar att de är sig själva & det tycker jag är bra. Kan ju rekommendera att börja på denna skola om du/ni eller nån du känner bor i närheten där, för den är VERKLIGEN HUR BRA SOM HELST!! Det var där jag slutade skolka helt också ;) När jag var där så pratade jag lite med lärarna och lekte med några småbarn osv :)
Sen efter att jag hade varit där och hälsat på en stund så åkte jag och några i min familj till Norrtälje, vi åt på en pizzeria när vi kom fram, super gott var det :) Vi stannade hos min mammas kille ända tills på torsdagen veckan efter. Sen samma dag (alltså torsdag) åkte vi till Småland och hälsade på min mormor och hennes man och var där ända till söndagen. Vi åkte tillbaka till Norrtälje på söndagen och sov där en natt till, sen på måndag morgon så åkte jag, mamma och min storebror till en gymnasium skola som jag ville hälsa på innan vi skulle åka hem igen & det var riktigt skoj faktiskt :) Sen drog vi hem :) Förresten nån dag innan vi åkte till Småland så hämtade vi min ena syrra på tåg stationen i Stockholm :)
 
Jag har gjort massa saker på lovet som t.ex hälsat på släktingar som bor i Norrtälje m.m och haft det väldigt trevligt och skönt hare också varit att komma ifrån sin lilla by ett tag! :) Lite less på att bo här för det finns typ inget att göra här.. :P
Jag har tjockat i mig massa skräpmat som kebabrulle, chips, godis, pizza, hamburgare, pommez osv, eftersom att vi har ätit ute flera gånger på restauranger, max och McDonalds osv, men gött vare i alla fall haha ;)
 
Här kommer lite bilder sen jag var och hälsade på min gamla skola och när jag var i Norrtälje typ osv :) men det är mest på mat haha, ;)
 
Dom hade pyntat med Halloween saker i skolan! :)
 
 
 
Selife måste man ju såklart också ta ;) haha
 
Väntade på tåget på väg hem därifrån :)

 
I Norrtälje :)

Småland hos mormor :)
 
I bilen :)

 
Stannade och åt på vägen hem på måndagen! :)
Hejdå! <3